
درگیاه شناسیبه نهنج و تخمدان رسیده یکگیاهگلدار،میوهیابَرمی گویند. میوه ها خود معمولاًتخمگونه خود را نیز در دل دارند. هنگامی که درآشپزیبحث از میوه به عنوان غذا می شود، این واژه معمولاً فقط به میوه گیاهانی گفته می شود که شیرین و گوشتدار هستند مانندآلو،سیب،پرتقالو. درحالیکه گروه بسیار زیادی ازسبزیجات .
تحقیق درباره خلاصه اي از عملكرد مهندسين در سالن دستگاه ادارة مخابرات
تحقیق درباره خلاصه مساله حجاب
تحقیق درباره خلاقيت و واژه پردازي در شعر
تحقیق درباره خلاقيت و نوآوري
جزوه درس نور و اکوستیک دکتر زهرا قیابکلو
پاورپوینت فناوری یوبوت و هبلکس در سازه
تحقیق و پژوهش اصول طراحی آسانسور و پله در سازه
میوه ,ساختار ,پاورپوینت ,اسلاید ,کامل ,جامع ,ساختار آن ,و ساختار ,آن در ,در 36 ,پاورپوینت کامل
درباره این سایت